Dobi Menawarkan Harga “Rahmah” Serendah RM3 Sahaja di Metrocity, Wet And Laundry.

Dobi layan diri dengan harga ‘Rahmah’

Dobi Wet and Dry Laundry di Metrocity menawarkan perkhidmatan dobi dengan harga ‘Rahmah’ serendah RM3 sahaja. Jika anda mencari kedai dobi yang murah dan berkualiti di kawasan Kuching, tidak salah jika anda mencuba dobi layan diri di Dobi Wet and Dry Laundry. Dobi ini menawarkan harga ‘Rahmah’ untuk muatan pakaian seberat 10kg.

Apabila tiba musim tengkujuh, keperluan untuk membasuh pakaian semakin meningkat. Walau bagaimanapun, disebabkan harga yang tinggi di beberapa kedai dobi, poket kita mungkin terjejas. Namun, anda tidak perlu risau lagi kerana dobi ‘Rahmah’ ini mungkin boleh menawarkan alternatif yang lebih murah.

 

 

Deterjen dan pelembut pakaian percuma!

Selain daripada harga yang murah, dobi ini juga menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dan mesin yang berkualiti. Jangan risau tentang kebersihan pakaian anda kerana Perkhidmatan Dobi Wet and Laundry ‘Rahmah’ layan diri menyediakan penggunaan detergen yang berkualiti dan mesin pengering yang bersih dan diselenggara dengan baik. Detergen dan pelembut kain ini diberikan percuma kepada pelanggan!

Dobi ini juga menyediakan perkhidmatan layan diri yang membolehkan anda mencuci pakaian dengan lebih mudah dan selesa. Anda hanya perlu membawa pakaian anda dan menggunakan mesin yang disediakan. Ini adalah perkhidmatan yang ideal untuk mereka yang mempunyai masa terhad atau mempunyai banyak kerja lain untuk diselesaikan.

Jangan lepaskan peluang mencuba Dobi Wet and Dry Laundry Layan Diri “Rahmah” di Metrocity Matang Tawar. Harga yang rendah dan kualiti perkhidmatan yang tinggi pasti membuatkan anda berpuas hati. Anda tidak perlu lagi risau untuk membersihkan pakaian anda dan poket anda akan menjadi lebih ringan. Jadi apa tunggu lagi? Jom ke kedai dobi Wet and Dry Laundry “Rahmah” sekarang!